Честита нова година от Асоциацията по Майчино-фетална медицина!

С оглед големия интерес към Конгреса на АМФМ, стаите в хотел Double Tree by Hilton са изчерпани.

Регистрацията за участие в Конгреса продължава да бъде активна, като АМФМ не може да поеме отговорност за настаняването на новорегистрирани делегати.

Честита нова година от Асоциацията по Майчино-фетална медицина!

Пожелаваме на всички най-доброто от 2019!

Нова година, Нов Конгрес по Майчино-Фетална Медицина – Боровец, 10 – 12 май 2019.

Уважаеми колеги и партньори,

Имаме удоволствието да Ви съобщим, че IV Международен Конгрес по Майчино-Фетална Медицина ще се проведе на 10 – 12 май 2019 в хотел Рила, Боровец.

Асоциацията по Майчино-Фетална Медицина организира този пореден Форум с цел да го превърне в мултидисциплинарно средище на всички специалисти, участващи в качественото проследяване на бременността. Тази година си поставяме за цел да надградим научната програма с изтъкнати лектори и да съберем на едно място широк кръг от международни и български професионалисти. Ще бъдат представени достиженията на водещите лекари в следните специалности – Акушерство и гинекология, Фетална Медицина, Неонатология, Педиатрия, Генетика, Ендокринология, Кардиология, Нефрология, Урология, Хирурги, специализиращи лекари и професионалисти по здравни грижи, чиято професионално-медицинска ориентация е свързана с грижата за здравето на бременната и нейното новородено.

Очаквайте скоро научната програма и информация за съпътстващите събитието курсове.
Запазете си дата и очаквайте регистрацията скоро!

Боровец, 10 – 12 май 2019

Save the date!